|
> Kezdőlap
|
Elérhetőség
|
Impresszum
|
Sitemap
|
>AKCIÓS dominók
|
||Öko Bautechnik Könnyűszerkezetű Épület és Mobilház Gyártó Kft|*|ÖKO BAUTECHNIK Gmbh|*|ECO Bautechnik LLCompany|
  Főoldal > magyar > Google Translate>   enlish >   > german
 
> www . LEGO
extra
- elemes/moduláris DOMINÓ házak
mobilhazak.hu
-
Termékek
|
Minőségünk
|
Info_tár
|
Terv_galériák
|
Magunkról
Kényelem Biztonság Harmónia
'Teremts'
a Titan Dominókkal >
:
Rendelés Szerződés Szállítás.
...[mindig működik]
... a "csak Lerakom, máris Belakom. Fűtök egy doboz Gyufával"
 
 
 
 
hőszig. min. 26 cm
dominó házak áttekintés
 
The Company
 
 
> Passzívház közeli OTTHON? > min. 26cm hőszigetelés mindenhol? NINCS m2 korlát?
<
<
30év
Garancia?

Ön most itt van: KezdőlapÁltalános Szerződési Feltételek (ÁSZF elosztó / Szerződés menete  
Egyedi ajánlat?

        >>>    azért is ÚJDONSÁG           'Európában és a világon is'    az     'FJS  Titan dominó       moduláris MOBILHÁZ' ,               mert    a vég és oldalfalak nagyobb része akár utólag is bármikor ' kibillenthető ' és egyszerűen egy, csak 'hozzá rakom' Kapcsoló/Bővítőelem kell és illeszthető egy újabb vagy több másik ' SFJ moduláris mobilház 'domino' eleme',      extra mobilházak bejárati momlokzata      miközben megmarad a mobilház jelleg...                              -London City-   A  ---' csatlakoztató-vég-soroló a Kapcsoló/Bővítőelem '---            1,5... 3,40 méterek között képes         a végeken hosszában egybe nyitni a tereket (pl. kialakulhat egy ebédlő vagy Wardrobe járó szoba)                     a           'paralell bővítő (5 mélységű, típusú egymással is kompatibilis kapcsoló/Bővítő)      cca. 1,50 illetve 3,40 méter hasznos szélességgel         de padlószint szintkülönbség nélkül párhuzamosan nyitja egybe   a mobil modul családi ház ' belső         tereit.                           Ezzel a "VÉGTELENSÉGIG" VARIÁLHATÓ a moduláris mobilházak > a dominó házak            egy-terűsége, osztott szobáinak a m2-e. (pl. nappali vagy tárgyaló, eladó-, előadó tér-, terem-, varroda-, ABC áruház stb.)                    miközben         a 'normál soroló Ns 2 - 20 m2 (komoly szobányi),             a különféle "Nagy" bővítő soroló modul ( Ss-kiNagy-, Ms-középNagy-, Ls-extraNagy-, Xs-superNagy) pedig   cca. 5-... 43 m2 (több szobányi) hasznos terület           növelő!!!                   mert         ugye: 'csak Lerakom és máris Belakom' állandóan "működik" ....                                               Kérdezze gyártmányfejlesztőnket (+0630 275 2235):       de -fény- HOGYAN  ???...          de -fény--fény- HOGYAN   ???...                  de -fény--fény--fény- HOGYAN ???...  >>>  

 

  ... vásárlási feltetételek
a folyamata
... a megrendelés
... ugrás > 30 év összevont garancia

 * Jellemző elrendezések
- Gallery.ditto
- Általános felszereltség

* lásd még> összefüggő oldalak... :
- Általános Szerződési feltételek (röv.: ÁSZF)
 
- Garancia 
Welcome to Hungary the "Eco Bautechnique LLC". : expanded Dominoes - mobile product, or the more modular eco - module mobilehome, the with "expanded mobile Family Houses"
Hungary. Regio: Pest . 2230 Gyömrö town. Foreign territory. Lot number: 068/81


valutakonverter Valutaconverter

Online INFO [ akár most!]
Hívj most! M. napon: 8-17
Telepítés>mobilházak.hu-info klikk
Tel: 0630 275 2235

1 - > [+]

mobilház Technika
Energetika >

2 - > >
Termék adatok felszereltségek >

3 - > valutakonverter
> ÁRAK.1 >
[Titan mobilházak]
(NINCS m2 korlát)

4 - > [+]
BŐVÍTŐK [árak] >

5 -> [+]
AKCIÓ-s [árak] >
[+] > "szereld Magad, fele Marad"

6 - > [+]
TERV Galériák >

7 - > [+]
Ált. Szerződési Feltételek
Rendelés menete stb.

8 - > [+]
GYIK, Adók, Fontosabb mobilház infók...

9 - > [+]
Egyterű Stabilok
ÁRAK.2 (stabilok)
>Garázsok >Tárolók Egyterűek
.
-

 

 
> >
 
 
   
 
 
-zöld házak könnyűszerkezetű konstrukció-<-klikk- a moduláris Dominó mobilházaink,
  az utólag is
egyszerűen bővíthető dominó rendszer -utólag is bővíthető domino lego mobilházak-<-klikk-, az átszellőztetett falával, födémmel, a fűtési és klíma > energia takarékos kivitelének a kínálata egy legjobb áron jelentkező megfizethető "szolíd luxus", egyben egy "Bautec Eco Energy System" jelzős kiváló energiatakarékos csomag.


***Falak födémek sztenderd hőtechnikai mutatója teljesen egyedi és rendhagyó >
U_hő-veszteség kisebb-egyenlő 0,132-0,145 W/m2K

A moduláris mobilház
most elérhető azok számára, akik elkötelezettek a modern életre.
Ha meg szeretné kezdeni a lego rendszerű mobil megszerzéset , kérjük, ütemeze a társaságunknál. Az Ön személyes partnere, a mobilház gyártás szakembere felvesszi a kapcsolatot Önnel, meghallgatja az igényeit, és segítséget nyújt úgy, hogy megfeleljen Önnek és környezetének a hatékony és környezetbarát háza.
Ezzel megteszi az első lépést ahhoz is, hogy felelősen éljen a következő generáció.
 


Azt szeretnénk,
hogy tervezzen velünk és telepítsen egy új szóló vagy moduláris mobil családi házat, hogy olyan egyszerű legyen, mint a természet.
Ezért van nekünk több személyes, hitelesített mobilház installer szakember, aki irányítja az egész folyamatot az Ön számára, kérésére, ha szükséges a koordináló vállalkozókat esetenként szervezi és lehetővé teszi a szállítást a telepítés ütemezését.

-

 
mobilházak fel -domino ház- fel mobilház
Ask! -akkor hogyan legyen a mobilház?- The decision with lighter ( Tel: +0630 275 2235 )
Kérdezz! A döntés együtt könnyebb...

 
Rendelés folyamata:
 

-
1. Első lépés:
ha még nincs, találja meg a tökéletes helyet (saját telek, bérelt telek, bérelt föld részlet, rokonok - barátok területe stb...
2. Saját földje?
Nagy? Kicsi?
3. A mobilházak
a bővített mobil családi házak szakembere segít testre alakítani a bővített modul mobilház "house design" teljesítését mind a személyes igények, az éghajlat, a terület tájolása vonalán és ott is, ahol szeretnénk élni, elhelyezni, telepíteni.
4. Ha nem a saját föld
mi, a javaslatainkkal segítjük megtalálni a tökéletes helyet az új mobilháznak.
[egyszerű telepítés]
[mihez kell engedély]
5. Design -
és az ár tökéletes a mobilházak vonalán.

Még mások 200 + Áfa=254.000 Ft/m2 körül "gondolják a m2-jüket", mi még csak csak meg sem közelítjük és nem is óhajtjuk ezt a mértéket, miközben a moduláris produktumok jóságfoka energetikai-, szilárdsági-, közérzeti-, választékbeli és még jónéhány szempontból messze túl mutat mindenen(!)...
6. Online 1.)

 

A dominó mobilház családunk megfizethető 5 szélességi és csereszabatos 8 hosszúsági mérettel (> - szélesség - hossz-, egyezőség...> <> > - méret/ betű jelzés, kiépítettség...>) , egy normál (2,32m) és egy magas belsővel (2,69m belmagasság) az ezres nagyságrendű terveiből (lásd : Galériák) egy egyéni luxus kategóriás testre szabott Alaprajzot kínál.

:telefon [+3630 275 2235], Skype [fransis69]
, mail [bautechnik@eurocomnet.hu], "csőposta, ha van esetleg (HI)" stb...:
Ön előre kiválasztja az egy dominós szóló vagy több dominós moduláris családi dominó ház konfigurációt. Azt kell választani, amelyik legjobban megfelel az Ön igényeinek.
7. Online 2.)
Azután egy "nem méret-helyes egyszerű skiccben" vázlatosan optimalizálja a helyiség igényeket, ha gondolja, akár a zöld élő környezetet (díszkert, dísz udvar), a telepítés fogadó szintjét a kényelmi lehetőségekkel. Ebben a szakemberünk minden segítséget megad, csak kérje az elérhetőségen(!).
8. .Megfontolt előzetes:
több helyre van szüksége? > Adunk hozzá flex szobát vagy kültéri életteret, teraszt , pergólát, szaletlit.
Célszerű továbbá, ha csak egy kicsi esélye is van annak, hogy később további bővítés esedékes, annak a helyét már most beszámítani. Később is átrendezhető természetesen, de nem kis költséggel és "ramazurival". tehát legyünk előre látóak.
9. Árak, döntés, elhatározás:
az előzetes árképzés (árkalkulátor letöltés) és ütemezés létrehoz Önnek naptári időben egy alapot, az szerint hozhatja meg a döntését.
10. Müszaki rajzok, közmű csatlakoztatások:
rendelkezésére adjuk az Ön vagy a helyi szakember által elkészítésre váró fogadó szint (térbeton) és minden közmű csatlakozáshoz szükséges műszaki rajzokat.
Elvileg mi is vállaljuk, a helybeli kőműves valószínű biztos kedvezőbb. Lehet, hogy fele, harmad áron elkészíti, mint mi.
A helyi vállakozónak nincs kiküldetési-, utazási és még más néhány egyéb költsége, ezek mind sorra elmaradnak ha nem velünk készítteti(!)
11. Fogadószint:
a telepítés helyén elkészül a fogadó tér-beton lemez.
A választott szóló egy darabos vagy bővített modul mobil
családi ház mérettől függő, de a munkaideje, általában fél és 1,5 nap között szokott alakulni.
12. Ellenőrzés:
ezt követően, az Öko Bautechnik szakembere ellenőrzi a fogadó szint relatív pontosságát, méreteit, kijelőli a szállítást követő daruzás számára a fontos pontokat, hogy a térbeton lemez minden szempontból elő legyen készítve.

Következhet a minden közmű oda vezetése a térbeton kijelölt helyéhez
(víz-, villany-, szennyvíz-, kábel TV-, telefon-, Internet stb...), a parképítés, az új szóló vagy bővített "mobile house" szakembere végigvezeti Önt minden lényeges ponton, hogy meggyőződjön arról, minden tökéletes lett.

 

13. Időzítések:
Úgy tapasztaljuk, a telepítés 1, esetleg 2 nap.

A gyártás a < megrendelést > és a < határozott összeg befízetését > követő 2... -5 hét a társaság pillanatnyi gyártási terhelésének függvényében.

A szerződésünk és a
Mobilház Gyártó Kft szakembere fog Önnek pontosabb időt behatárolni az Ön egyéni építési területének az előkészítése szerint (fogadószint, közművek meglétte stb...).
-

 

A moduláris szóló vagy bővített családi mobilház most elérhető azok számára, akik egy nagyszerű energiatakarékos és rendhagyóan stabil, számtalan, nemzetközi szinten is kimagasgasló vagy teljesen új megoldásokkal bíró energetikai-, ergonómiai (közérzeti)-, később is egyszerűen bővíthető otthont választanak.

Ha meg szeretné kezdeni a bővített vagy szóló dominó
mobilház megszerzési folyamatát, kérjük, ütemezze a Társaságunkkal.
A személyes
Bautec-mobilház telepítési szakembere felvesszi Önnel a kapcsolatot, meghallgatja az igényeit.
Azokat részletesen közölje, hogy segítséget nyújtson úgy, hogy legjobban megfeleljnek a hatékony és környezetbarát modul dominó mobilház-a Önnek és a környezetének is.

Ezzel megteszi az első lépést ahhoz, hogy egy kiváló, időtálló, kényelmes és akár luxus kategóriás otthonhoz jusson.

- Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.

További kérdése van?

Kérdése VAN? -van mobilház kérdése?-_
-extra mobilház-, mobilházak kérdezz-felelek űrlap- < vagy +3630 275 2235

 
mobilházak fel -domino ház- fel mobilház
-
-
* További segítség:

Ha Ön kér egy "testreszabott" összetett családi vagy üzletházas etc... moduláris elrendezést, mi díjmentesen kidolgozzuk:

  - ehhez kell a körülbelüli elképzelt össz m2,
- külön-külön a szobák / ágyak száma és (max-minimum) m2-e,
- a várható vagy tényleges személyek száma,
- a nappali térrel kapcsolatos elvárásai (pl. sok vendéges nagy nappali, vagy csak a család számára elfogadható méret)-,
- telek szélessége és mélysége (ez csak akkor lényeges, ha 10 méter alatti a szélessége),
- esetleg a max. rendelkezésre álló összeg korlátossága,
- gardrob igénye (igen-nem, kicsi-nagy),
- kamra, kamraszekrény (k.box) (pl. kicsi-nagy, nem kell)...

* lényeges, hogy minél részletesebb, annál közelebb fog állni az ajánlatunk az elképzeléséhez
* Ez a szolgáltatásunk 2 változat erejéig díjmentes.
Ha további információt kér: lehet telefon (0030 275 2235) vagy ingyenes internetes Skype 'telefon'.
lássd: Kapcsolat (Contact)

 

Igen kedvelt > < a közvetlen -klikk-Szkájpos ingyenes megbeszélés, nem köti le a kezünket és közösen, ki-ki a saját gépén az oldalainkon belül ide-oda kattintgatva megbeszéljük a felkínált lehetőségeket (akár több száz m2-ben)...
(Ha még nincs az Ön gépén a 'szkájp" , telepítse < , ez ingyenes!)

Segítség:
Az egyeztetés után a kalkulátor és megrendelőt kitöltve és aláírva, 1 példányát eljuttatja e-mailben, hogy elektronikusan kezelni tudjuk továbbra is, az eredeti aláírtat pedig postai úton a címünkre (3pld)...
*** Minden képpen töltse le, használja, akkor is ha tájákozódni akar egyenlőre, ha csak modelezni szeretné a költségeit, fizetési ütemeket, négyzetmétereket stb. Weblap szerű, számoló modullal el van látva, határidő-, jog-, stb. szerződési feltételek stb...
Számtalan kérdésére választ kap előzetesen, pl. m2 kedvezmény, amí máshol nem érhető el, az a lapra szabott...
Töltse kérjük.

— A megrendelőlap érkezését követő 3-5 munkanapon belül a Társaságunk megküld egy végleges alaprajzot, ( kért, megrendelt opciók, berendezés-, egyéb kívánságok, a végleges vételárral kiegészítve.
Ha a telepítendő telekről, földrészletről is küld Ön egy helyszínrajzot, térképkivonatot, készséggel teszünk javaslatot a szerintünk optimális elhelyezésre, esetleges későbbi bővitési lehetőségek figyelembe vételével, ha igényli ...

— Mivel esetenként azonnal, de 1-3 hét, max. 6 héten belül általában átvehető a mobilház vagy mobilházak, a szerződéskötéskor rendelkeznie kell a teljes vételárral, banki-, vagy lízingszerződés + a sajátrész összegével , mely azonos és egyenlő a Mobilház telephelyivételárával...
— Fontos lehet még, ha nem házilagos a telepítés, hogy meglegyen a telepítéssel járó járulékos költség fedezeti is. Ennek nagyságrendje a távolságtól és a moduláris darab-számtól függ, általában 80-200eFt között jelentkezik és a telepítés megkezdése előtt a helyszínen a munkatársunknak fizetendő...

A készre jelentés e-mail útján és telefonon is létre jön. Az áraink telephelyi átvételi árak.
Az árkalkulátor az átvétellel kapcsolatos tennivalókat részletesen tartalmazza ...

a a Társaság megbízást kap Öntől a szállítás / telepítés bonyolítására, azt készséggel vállalja, melyek költsége a megrendelő terhe (árkalkulátor -klikk- (számoló motor) tartalmazza és számítja azt is(!).

Az árak telephelyi átvételi árak.
Háttere :
előre nem látható, hogy a telepítés helye csupán néhány km-, több száz vagy esetleg ország határon túli. Azt előre beépíteni korrekt módon, hogy minden vásárlónk azt fizzesse ami öt illeti képtelenség.
 
mobilházak fel -domino ház- fel mobilház

 

Finanszírozás: (400.000 - 40 000 000 Ft között)
··Szabadfelhasználású hitelek

 

Mérvadó EURO

< aktuális árfolyam a szerződéskötéshez

http:// www.extramobilhazak.hu/-Euró/Ft valuta deviza stb. átszámító.
A dominó ház forintban utalandó/fizetendő a szerződéshez szükség szerinti pontosítással


mobilházak fel -domino ház- fel mobilház

 Megjegyzés:

>
a törvényi előírás összesen 1 év az ilyen jellegű termékekre, mi biztosak vagyunk a gyártmányainkat illetően, az elmúlt több, mint 40 év igazol...)

-katt-Garancia: 30 év [10 + 20]

1.) Garancia: 10 év ez idő alatt semmiféle szerkezeti elváltozás nem LEHETSÉGES !!!...
2.) További 20 év un. szavatossági Garancia: ez idő alatt a használatot gátló szerkezeti elváltozás kizárt !!!...

Tehát a garanciális idő 10+20 év a szerkezetre, annak statikai-, mechanikai állandóságára, elváltozás a használhatóságában ez időtartam alatt nem lehetséges.

A garancia 10 éves szakasza nem terjed ki a beépített épületgépészet (víz-, villany-, szvíz stb...) szerkezeteire szerelvényeire.

Azokra az átadott számlamásolatok és a gyártó garanciális vállalása a mérvadó.

Hasonlóan nem terjedhet ki a burkolatokra, padlószőnyegekre, a viszonylag gyorsan kopó kárpit anyagokra.

A garanciának nem tárgya a külső körülmények következtében megesett esetleges mechanikai sérülés és ebből eredő objektum állagának roncsolódása vagy károsodása.
Ilyen eset a garancia elvesztését vonja maga után.
(pl. szállítás, többszöri átszállításkori daruzás okozta roncsolódás, közúti baleset stb...)...

 

További 20 év szavatossági garancia a szerkezetre. Lényege, hogy az állékonysága, mérete, stb., szerkezeti kapcsolata meg kell, hogy őrizze a tényleges használhatósági állapotot.
Ez egyben terészetesen azt is jelenti, ha valami 30. év leteltével egyben van és stabil, a kapcsolatok rendben vannak, az a követekező 30-ban sem sokat változik már...

 

EZ is teljes újdonság, hogy ebben a kategóriában a várható élettartam nem 20-30 év, mint külhoni társaié.
* NEM!
Az élettartam teljesen azonos a épületével (készház), csak attól sokkal szilárdabb mivel 'hordozható' kell, hogy legyen, mert mobil a DOMINÓ HÁZ, a 'ház'.
Ezért gyártmányainkra nem 1 vagy 3 esetleg 6 év a garancia, mint amit nem is a mobilházaknak de a hagyományos építésű családiházaknak vagy a könnyűszerkezetes készház 'társainak' adnak a kivitelezők, beruházok, ha adnak ...

* NEM !


Mi, összevontan 30 év szavatosságot garantálunk, ami egyben terészetesen azt is jelenti, ha valami 30. év leteltével egyben van, épp és stabil az a követekező 30-ban sem sokat változik már...

Megjegyzés:
Kanadában, ahol a tél jóval keményebb, mint hazánkban, van példa favázas és "mindenfa" közel 400 éves közfürdőre... Ma is üzemel, nem 'múzeum' (!)...
Hajóácsok 'bark - ... - ácsolták' ...
Áljon itt a CÉG filozófia "Nem az a fontos, hogy mihez értesz, inkább az, mit 'csinálsz' jól"
[sby f j > fransis]


>
a törvényi előírás összesen 1 év az ilyen jellegű termékekre, mi biztosak vagyunk a gyártmányainkat illetően, az elmúlt több, mint 40 év igazol...)

mobilházak fel -domino ház- fel mobilház

 

Öko Mobilház ' nem igényel különösebb karbantartást.

- A többrétegű tetőhéj, a tetőhéj és oldalfalak intenzív átszellőztetése úgy a komfort érzetnek, a nyári felmelegedés meggátlásának, a párakicsapódás elkerülésének, mint a hosszú élettartamnak a legjobb 'barátja' , viszont ha megsérül, ebből eredően a csapadék a páralecspódás rendszeresen hosszútávon bejut a rétegekbe és a külső zárófelület tartósan el van hanyagolva, azért a Társaság érthető módon nem felelhet.
A garanciaidő ilyen esetben rövidül vagy meg is szűnik.

- Hasonló a helyzet a vizesblokk a padlórétegek és a nyílászárók vonatkozásában. Minden szerkezetnek, legyen az autó, lakóépület vagy a jelen mobilház, a víz, a pára és az abból eredő korrózió a legnagyobb ellenfele.
Ilyen károsodás a mobilház garancia idejének, szavatosságának a rövidülését vagy esetlegesen a teljes elvesztését is jelentheti...


 
mobilházak fel -domino ház- fel mobilház

 

Garanciális idő és szemle:

a Társaság, ahhoz, hogy Ön a garanciális jogokat adott esetben érvényesíthesse, 2 évenként egy állapot felmérés szükséges.
A szemle kihagyása a további esetleges garanciális igény korlátosságát, az elvesztését is jelentheti.

Tartalma:

— a mobilház vízszintbeni állapotának ellenőrzése, az állítható nyugvópontok szükségszerinti utánállítása
— külsérelmi nyomok szemrevételezése,
— esetleges csapadék behatolási pontok megszüntetése (pl. nyílászárók környéke, szegélycsurgások stb...)...
— tetőhéj sérülésmentességének vizsgálata

— Az állapotfelmérés időpontja a vásárlástól számított minden második év szeptember-november hónapok közötti időszaka.
* A mobilház tulajdonosának ezt meg kell rendelnie.
— A két fél között, hogy mikor, időegyeztetéssel jön létre.

*** Ennek a pontnak azért van különösen jelentősége, mert a garancia tárgya mobil.
Mobil , mert mobilház.

Elképzelhető, hogy a címe már előttünk ismeretlen, vagy már nincs is az országban.
A Társaságtól a legjobb indulat mellett sem várható el, hogy a mobilházak tulajdoni viszonyát vagy hol tartózkodását nyomon kísérje...

A jövőbeni szemléknek a költségét az előzőek okából nem tartalmazza, nem tartalmazhatja a vételár, azt a mindenkori tulajdonos, mint megrendelő viseli (mértéke: önköltségi gk. átalány és a szükségszerinti mérnök órák vagy mérnöki napidíj).
Van, aki igényli a szemlét és van aki nem, vagy azért mert szükségtelenek tartja vagy mert olyan eset történt ami azt egyébként is feleslegessé teszi.

Ha a saját megnyugtatására Ön 10 éven túl is igényt tart a szemlére vagy az azzal összefüggő szolgáltatásunkra, természetesen Társaságunk készséggel vállalja azt..
Ezt időben meg kell rendelnie.

 

Megjegyzés:

— valószínű mindenki tapasztalta, hogy a talajon maradt tégla-, kutyatányér-, kutyaház-, akármi, ha nem mozgatjuk, egy idő után szépen kissé besüllyed.
Ezt teszi az újonnan alapozott épület is, csak jó esetben nem látjuk.
Ezért javasoljuk a mobilház egyszerű telepítése Mobilházak egyszerű elhelyezése alatt, hogy 30-35 cm kavicságy ajánlott a járdalap alá.
Pontosan úgy, mint a közútjaink útalapja... 1-2 év alatt beáll és nincs vele többé szinte semmi gond...

Gondoljunk a 2010-es májusi "özönvizes" hetekre.
A talaj fellazul.
Ha nincs kavicságy megfelelő, lásd az új alig átadott M6-os is szanaszét szakadt, az komoly mozgásokat eredményez. Különösen veszélyes ez, ha löszös, agyagos, futóhomokos területen telepítettünk...

A kavics ágy és nem kulé kavics, (magas föld és agyagtartalom) fontosságát nem győzzük hangsúlyozni(!)...

 

Úgy gondoljuk a tartós és folyamatos "bentlakás" jó emberi közérzetéhez, és mi más fontosabb ennél, a következők fontosak, korábban összefoglaltuk táblázatos formában < klikk-klikk

 
mobilházak fel -domino ház- fel mobilház

 

Átadás-átvétel, az azt megelőző megrendelés felmondása:

Szerződéskötést követően, mivel a megrendelő ízlésének és kivánalmainak megfelelő konfiguráció kerül előkészítésre majd gyártásra, az, az Ő akaratát és ízlését tükrözi, azt lemondani és a lemondást az Öko Bautechnik Mobilház Gyártó Társaság elfogadni már nem tudja.

A szerződött köteles a szerződésben rögzítetteknek megfelelően a szerződés tárgyát átvenni.

Viszmajor esetén a Társaság viszont vállalja, kötelezettség nélkül, hogy az esetleges számbajöhető érdeklődőknek azt kiajánlja.
Ebben teljes körrel igyekszik segíteni.

 

Adatszolgáltatás:

Önkéntes, és elengedhetetlen része a foglalásnak, a megrendelésnel.
A megrendelőlap kitöltésének feltétele, hogy a vásárló az mr.lap szerinti kiírást elfogadja, magára nézve azt elismeri.

Az Öko Bautechnik Mobilház Gyártó Kft. jogosult visszautasítani minden olyan igényt, ahol a megrendelő valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a megrendelő lapon.

*** Tapasztalatunk szerint (több ezer ilyen eset) pl. az emberek 55-60% valójában nem a megadott, a személyi igazolványban nyilvántartott helyen lakik, tartózkodik.
Igen problémás az elérhetősége.
Azért az elérhetőséget minden esetben külön nyomatékosítani szükséges.


Adatvédelem:

 

megrendeléskor csak azokat a személyes vagy cégadatokat kérjük be ügyfeleinktől, melyek szükségesek a rendelés, a számla vagy banki/lizing szerződés előkészítéséhez, lebonyolításához, a kapott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki.


Egyéb:

a fentiekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.

 

(minta értékű) Életből elleset megoldás, egy fiatal pár (Zénó és Gabi) 4 lépéses, 4ütemű MOBILHÁZ sorolás története 3D-s látványtervekkel elbeszélve...

-
 
mobilházak fel -domino ház- fel mobilház

 

Copyright Öko Bautechnik Könnyűszerkezetű Épület és Mobilház Gyártó Kft.
Tartalom: "Moduláris mobil szóló dominó háza és dominó családi-házak"

  • létesítése, telepítése
  • magas fokú innováció
  • energiahatékonyság
  • és legmagasabb értéken a külső belső elrendezés,
    a "jó" közérzet.

Lásd: konzolos luxus egy dominós szóló bővítések

 

                  Társaságunk könnyűszerkezetes építéstechnika gyakorlata          >>>  (szerkezetek, , . , , , épületgépészet, épületfizika) >>>               ill. tevékenysége                     (öko bautechnik = > gazdaságos építéstechnika)         nem kizárólag a mobilház,          -mobilház-     mobilházak sorozatára          -mibil felülről-        korlátozódik                  (bár ez a legnagyobb kihívás egy könnyűszerkezetes épület, épület tömegeket gyártó, vagy forgalmazó számára hiszen önálóan kell, hogy funkcionáljanak, "szó nélkül tűrniük kell" a szállítgatást, a daruzást, meg még ki tudja mi mindent),                    a  másik főtevékenysége mégis a telepített   ácsüzemi építő anyag és épületelem gyártása,                    a családi ház,                   és                 minden más ház, épület vagy építmény                      valamint                   5,50 m belmagasság / 'hajó'  vagy szekció vonatkozásában            20m fesztávig   a   csarnok épületek-, csarnokszerkezetek nagypontosságú üzemi előgyártása                        és                    helyszíni felállítása,                    szerelése... (ügyvezetés)  

 

[Sby-Mobile Houses] >>>  2230 Hu
February 27, 2013

 

... az utólag is bővíthető extra hőszigetelésű Dominó mobilház család és a könnyűszerkezetű hang-, hőngszigetelt építőelemek iránti Érdeklődését köszönjük !
 
mobilházak fel -domino ház- fel mobilház

 

 

 

Minden jog fenntartva.
©Titan dominó házak, extra dominó moduláris Családi mobilházakTM.

Code100
fel -domino ház- fel
| © Öko Bautechnik Könnyűszerkezetű Épület és Mobilház Gyártó KftTM |
E-mail:
| gyorshazak@extramobilhazak.hu |
Tel: | 3630 275 2235 | sby. f. j.
Skype hívó | fransis69 | (ingyenes net. telefon)
Web: | www.gyorshazak.extramobilhazak.hu |
| www.extramobilhazak.hu |
| www.imobile.extramobilhazak.hu |
www. .extra mobilhazak.hu
Magyar cég név, cég logo -Öko Bautechnik Kft. Europa HU  Regio Pest. 2230. Gyömrö
Oldal fogalmai:   Mobilház - Családi mobilházak árak ár ára árai (a 2- 3 szám összadandó és és mehet az EURO konverterbe):
- S M L xL 2.44... -3,4 m széles szingli és kapcsolt dominó mobilház, mobilház árak 6 - 400 m2,
Családi Dominó mobilház árak 20 - 400 m2 , családi átrium mobilház összeállítás árai igény szerint és az árak alakulása az alkotók összege.
Mobilház ár árak árai, mobilgarázs ár árak árai, angolablak ár árak árai, soroló bővítő modulok ár árak árai, méretek alaprajzok, fotók, extramobilhazak.hu (3630 275 2235, Skype név fransis69) hazai, utólag is bővíthető lego mobilházak ár árak árai. Könnyűszerkezetes mobil - garázs ár árak árai, mobilgarázs ár árak árai, készgarázs ár árak árai, gyorsgarázs ár árak árai, mobil garázsok sorgarázs ár árak árai, raktár, csarnok ár árak árai,mobil tároló ár árak árai, mobil öltöző konténer mobilház ár árak árai, irodakonténer ár árak árai, iroda konténer ár árak árai, raktár konténer ár árak árai, könnyűszerkezetes hőszigetelt mobil lakóház ár árak árai, mobilház élelmiszerbolt ár árak árai, melléképület, hétvégi ház mobilház legolcsóbban ár árak árai... ( 3630 2752235 szabady f. j. > ép.fizikus, statikus, gépész, épület gépész, ép. szakmérnök ) családi mobilház 20 m2 -től 400 m2. [magyar mobilház modulok, családi magyar mobilházak , magyar mobilházak megrendelése, S. Dominó , M.Dominó mobilház, , L.Dominó mobilházak, xL.Dominó extramobilház, S M L xL.Dominó Titan mobilház, mobilházak Magyarországon

Kereső szavak: Dominó ház árak, dominoház ár, Dominó házak árak, dominóházak ára, domino ház árak, domino házak ára, domino hazak ára, bővíthető dominó házak ára, bővíthető mobilházak ára, nincs m2 korlát árak, extramobilházak árak, mobilházakextra árak, extra mobilházak árak, mobilházak extra ára, mobilhazak-extra árak, mobilhazak-extra.hu árak, hőszigetelt mobilházak árak, hőszigetelt passzívház közeli mobilházak árak, expanded mobilhome price, expanded mobile home price, extended mobilhome price, extended mobile home price, family mobil home price, family home prices, extended modulare mobile home prices, expanded modulare mobel home price, extended modulare home price, i-ház, mobilházak, mobilház, eladó mobilház, energiatakarékos készház, könnyűszerkezetes ház, mobile hause, mobilház, mobilház építés, mobilház forgalmazás, mobilház gyártás, mobilház készítés, mobilház szállítás, mobilház tervezés, mobilházak, mobilhomei-ház, mobilházak, mobilház, eladó mobilház, energiatakarékos készház, könnyűszerkezetes ház, mobile hause, mobilház, mobilház építés, mobilház forgalmazás, mobilház gyártás, mobilház készítés, mobilház szállítás, mobilház tervezés, mobilházak, mobilhome